Släktforskning

Släktforskning och efterlysningar

Anders har sökt sina anor sedan 1973 och har testat några olika program för att sammanställa och hålla reda på sina anor. Det program som används idag är Min Släkt som saluförs och hålls "up to date av" Dannbergs Data. www.dannbergsdata.se.

Vi är väldigt nöjda med programmet och just nu har vi cirka 23 000 personer i vår databas.

 

Vi kan inte garantera att uppgifterna i vår databas är korrekta. Vi rekommenderar att alla uppgifter som hämtas från hemsidan kollas mot originalkällor. Det håller vi på med just nu och det är ett digert arbete. Det kan finnas fel trots att vi försöker vara noggranna, därför ber vi dig att sända en e-post till oss om du hittar något som inte stämmer.

 

Förnamn som Pehr har vi börjat att skrivit in som Per samt att efternamn som Erichsson, Ersson eller liknande har skrivits in som Eriksson.

 

Titta gärna runt på de andra sidorna, det finns både gamla foton där vi vet vilka personerna är och det finns gamla foton där vi behöver din hjälp. Även semesterbilder och annat finns att beskåda.

 

I höger marginal ser du länkar till ansedlar samt till hemsidor vi anser är värda att kolla in.

 

 

 

Efterlysningar

 

När vi söker våra anor så är det vissa personer som vi inte hittar eller har vi kanske sökt på fel ort, i fel bok. Här försöker vi samla de som vi gärna vill få hjälp med att hitta. Jämför gärna med din databas, du har kanske något att bidra med.

Om du har något att delge oss, kontakta oss gärna på anders.hast@gmail.com.

 

Detsamma gäller de bilder som visas här. Klicka på bilden så får du en större bild samt att du kan se den en längre tid än 5 sekunder. Har du en aning om vem det kan vara, kontakta oss på anders.hast@gmail.com. Du kan naturligtvis även använda dig av kontaktformuläret.

Bilder märkta med "Bild A" är från Anders släkt, bilder märkta med "Bild E" är från Elisabeths släkt.

Bild men inget namn

Klicka på bilden för att se större bild och längre tid.

Fakta saknas

1)

Brita Persdotter,

*1765-09-29,

+1808-06-23, Lill Hullsjön, Holm (Y)

 

- Var och när föddes hon?

Notering finns att hon föds i Holm (Y) men hittas inte i födelseboken för år 1765. Jag har sökt även i Indal, Liden och Torp.

Brita är Anders mm mm mm.

 

 

2)

osv.

osv.